Fotopast OXE GEPARD II + detektor

Značka: OXE
  • fotopast bez GSM modulu
  • není skladem
  • Naše cena: 3 190 Kč
ks
Obrázek produktu - Fotopast OXE GEPARD II + detektor

Popis produktu

Cenově výhodný balíček je tvořen fotopastí OXE Gepard II a loveckým detektorem, který doplňuje fotopast o funkci alarmu. Tento set ocení každý lovec!

Fotopast OXE Gepard II je novinkou roku 2021 a nástupcem velmi populárního modelu OXE Gepard, který se těšil u našich zákazníků obrovské popularitě. Tento nový model je zajímavý řadou profesionálních funkcí a výborným poměrem cena / výkon. Převratnou novinkou je varianta fotopasti OXE Gepard II s loveckým detektorem, který doplňuje fotopast o funkci alarmu – o tomto vylepšení si můžete přečíst níže. Gepard II se postará o kvalitní fotografie s maximálním rozlišením 20MP a Full HD videem. Pro noční snímky je k dispozici neviditelný IR přísvit s 22 LED diodami a dosvitem až 18 metrů. Pořízené snímky jsou ukládány na microSD kartu o kapacitě až 32GB. Fotopast je bez GSM modulu. Nastavení fotopasti je velmi jednoduché, a to díky kompletně českému menu a vestavěnému LCD displeji. Samotné nastavení fotopasti je velmi jednoduché a intuitivní.


Více na eshopu cel-tec.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace